Links naar verwante sites

Lezingen:
Deze worden gegeven in het Heemhuis en beginnen om 20.00 uur.
Voor leden is de toegang gratis, niet leden betalen € 2,50.

Let op!! De fietstocht valt in de vakantieperiode fietstocht op 15 augustus. Hiervan is het doel nog niet bekend, Wil en Lies Verbossen zijn hiermee aan de slag.

Lezingen:
Deze worden gegeven in het Heemhuis en beginnen om 20.00 uur.
Voor leden is de toegang gratis, niet leden betalen € 2,50.

Maandag 28 mei 2018: "Volkel". Zoals ieder jaar zal Wim Rovers ons vertellen aan de hand van foto's hoe het oude Volkel eruit zag. In verband met Pinksteren is deze lezing op de 4e maandag van de maand.

Cultuureducatie: Kinderen uit groep 5 van de basisscholen in Uden, Volkel en Odiliapeel komen in het Heemhuis kennismaken met Heemkunde. Deze activiteit sluit aan op het project "Jan en Jet in 1910 in Uden".   Het geheel staat onder leiding van Kunst&Co.
De data voor 2018 zijn: 25 januari, 15 maart en 19 april.

Klik hier voor de kalender van de Heemkundekring Uden voor de komende maanden.

Klik hier voor het cumulatief overzicht van gegeven lezingen van de Heemkundekring Uden.